20 iulie 2016

Terra Agro Invest

Site-ul de prezentare Terra Agro Invest

Site-de-Prezentare-Terra-Agro-InvestTerra Agro Invest, companie cu sediul in Pitesti, Arges, infiintata in anul 2002, este unul dintre cei mai importanti competitori din piata agricola din Romania, avand un impresionant portofoliu, principalii clienti fiind crescatoriile de pasari, suine si bovine, producatorii de nutreturi combinate si producatorii de lacuri si vopseluri. Terra Agro Invest activeaza atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe piata externa.

Societatea noastra este specializata pe importul si distributia de materii prime furajere, plante tehnice, aditivi furajeri, uleiuri de origine vegetala, cereale, sroturi, ingrasaminte, pesticide, fungicide, erbicide si produse adiacente furajarii.

Terra Agro Invest este solutia inteligenta pentru cei care vor sa isi maximizeze profitul din activitatea agrara. Folosim metode si tehnici avansate pentru eficientizarea industriei agricole si practicam cele mai competitive preturi din domeniu. Terra Agro Invest pune pasiune in activitatea pe care o intreprinde si ofera clientilor si partenerilor de business onestitate, transparenta si calitate!

Site-ul de prezentare are urmatoarele caracteristici:
– design unic, personalizat;
– design responsive (se adapteaza in mod automat in functie de dispozitivul de pe care este accesat);
– pagini de prezentarea serviciilor si produselor comercializate, premiile, certificarile companiei si ultimele noutati;
– sectiune de parteneri;
– corelare cu retelele de socializare;
– sistem de abonare newsletter;
– formular de contact si localizare dinamica pe harta.

Vezi Site-ul Terra Agro Invest