18 noiembrie 2015

Firma Web Design | Servicii

Avand in vedere ca ai accesat aceasta pagina, este clar ca doresti sa afli ce servicii web oferim sau poate doar sa ne contactezi. In cel de-al doilea caz, poti folosi numarul de telefon 0751 096 375 sau adresa de e-mail contact@bedas-ae.com.

Cauti o firma de Web Design? Suntem firma de Web Design si Web Development, consultanta si promovare online si oferim servicii profesioniste in domeniile: web, mobile, design, branding (identitate vizuala) , marketing.

Web – creare site de prezentare, realizare magazin online

Vei avea un site (site de prezentare a afacerii tale, site personal, magazin online) bine realizat si indexat.
Vei avea un site optimizat SEO de baza (meta titlu, meta descriere si alte elemente de baza in optimizarea OnPage).
Vom fi in permanenta langa tine pentru a-ti impartasi din experienta noastra in web design, programare web si SEO.

Vei avea un site bine facut, cu rezultate.

Mobil – creare site responsive, realizare magazin online pentru mobil

Compania ta are un site web optimizat pentru mobil si tableta, un site responsive?! Clientii tai deja cauta serviciile si produsele oferite de tine de pe mobil.
Credem ca deja ai inteles ca site-ul tau trebuie sa fie un site responsive, un site mobile friendly, un site care sa se adapteze dispozitivelor mobile, atat pentru confortul clientilor tai, pentru experienta acestora pe site, cat si pentru motoarele de cautare, care aduc clientii in contact cu tine.

Vei avea un site responsive. Vei avea un site mobile friendly.

Design – web design, print design

Transformam ideile tale in realitate.
Realizam machete grafice care sa transmita eficient mesajul publicitar atat in mediul online cat si in mediul offline (fizic). Poate fi vorba de design-ul site-ului tau sau al magazinului tau online, de bannere pentru retele de socializare sau de campanii de promovare a ofertelor tale desfasurate pe internet, afise, pliante, brosuri, cataloage, mape de prezentare, printuri de mari dimensiuni, materiale publicitare promotionale variate (pixuri, brichete, tricouri, baloane, obiecte de birou)!
Sau poate ca tu ai idei inovative!

Vei transmite eficient mesajul publicitar.

Identitate – identitate vizuala, branding

Identitatea vizuala este constituita din toate elementele vizuale care reprezinta afacerea ta. Logo, carti de vizita, site de prezentare, magazin online, tricouri personalizate, design interior si exterior, toate trebuie sa duca gandul catre firma ta.

Identitatea vizuala, aplicata corect, este cea care pozitioneaza pe piata o companie sau un brand si il diferentiaza de altele, castiga credibilitatea publicului, exprima seriozitate si reuseste sa ramana in mintea clientului.

Te vom prezenta intr-un mod unic. Te vom face recunoscut.

Marketing – Promovare si marketing online

Persoana care viziteaza site-ul si experienta acesteia in site sunt in centrul atentiei noastre. Afacerea ta se va dezvolta doar daca va oferi bunuri sau servicii pe care vizitatorii site-ului le doresc si isi permit sa le cumpere.

Cu un site optimizat, care ofera informatii de calitate, interactivitate si suoprt rapid pentru clienti, vei vinde mai mult.
Experienta placuta a utilizatorului in site-ul tau, va vinde mai mult.
Campaniile de promovare, cu elemente vizuale reusite, vor vinde mai mult.
Site-ul tau mobile friendly va vinde mai mult.

Vei vinde mai mult.

Succesul in afacerea ta nu este un accident. Succesul este munca, perseverenta, studiu si mai ales pasiune pentru ceea ce faci. Credeam ca tu deja ai pus aceste ingrediente in afacerea ta si acum ai nevoie de o firma de web design care sa lucreze cu aceleasi ingrediente. Tu iti conduci afacarea cu pasiune, iar noi avem pasiune pentru calitate si rezultate.

Comanda acum serviciul de realizare magazin online sau de creare site de prezentareCere o oferta